- Gestalt coaching -

noe for deg ?

Mange av oss opplever en hektisk hverdag, mye tankestrømmer med til dels negativ og skadelig adferd og mønstre. Er dette noe du også kjenner deg igjen i? Savner du å være tilstede i livet ditt her og nå Ønsker du eventuelt støtte og hjelp til et sunnere kosthold? Jeg har ikke svarene. Svarene har du i deg selv. Jeg kan stille de gode spørsmålene. Jeg kombinerer gestalt teknikker med yoga, meditasjon og chakra massasje for å få bringe frem de gode samtalene og svarene du søker.

Hva er Gestalt filosofi

Øyeblikkets potensial og kroppsspråk

I Gestalttilnærming bruker vi potensialet som ligger i øyeblikket til å utforske og justere atferdsmønstre som stammer fra fortiden. Adferdsmønstre har vi tilegnet oss gjennom livet som et godt hjelpemiddel for de situasjonene vi har stått i. Men de kan være ufruktbare og noe ganger destruktive i situasjoner vi står i nå. Gjennom å tilegne oss nye erfaringer og innsikter kan vi korrigere mønstrene mot meningsfull adferd. Kroppen vår fornemmer hele tiden. Både sanseinntrykk fra omverdenen, tanker vi bærer på og følelser i kroppen. Disse fornemmelsene uttrykker seg gjerne som blant annet høye skuldre, -stram kjeve, vondt i magen. Dette igjen påvirker oss og det påvirker hvordan vi er overfor de vi er i kontakt med. Jeg bruker gestalt teknikker, yoga og meditasjon for å få komme i kontakt med de følelsene og opplevelsene som skaper i oss.

Om Semiramis Slipher

Jeg er gestalt coach student og har bakgrunn i meditasjon og yoga. Jeg er norsk-persisk og har vokst opp i Iran. Det som treffer mine verdier og som gir meg motivasjon er muligheten til å støtte andre i deres prosess. Jeg tilbyr også digitale video-samtaler på norsk, persisk og engelsk, samt utendørs coaching i naturen. Hjertelig velkommen til å ta kontakt

Semiramis Slipher