Morgen gym

En frisk start på hverdagen

Morgen gym er en fin måte å starte dagen på. Du våkner hele kroppen under de ca 30 øvelser vi går gjennom. I 45 minutter åpner vi oss for dypere åndedrett, koordinasjon, og styrke. Mykere blir vi også, og det skapes rom for konsentrasjon og avspenning.

Den Psykofysiske Gymnastikken vi går gjennom under morgen gym, ble uttenkt av Dr. Serge Raynaud de la Ferriere. Den blir brukt som forberedelse til den fysiske yogapraksis i UGB Yogaskole.

Deltagernes bidrag er kr. 50,- pr. gang. Første gang er fri.

Ingen påmelding. Møt opp når det passer deg, betal per gang. Hver mandag kl.06.45 - 07.45. OBS! Møt opp 5 minutter i forveien. Vi starter presis kl. 6.45 !

YogaVerktsted

En uforpliktende Yoga time for deg som er glad i Yoga

Yoga Verksted er en anledning til å praktisere Yoga sammen med andre, uansett om vi har deltatt på kurs eller ei.. Både nybegynnere og videregående kan møtes her og trene på sitt trinn og kunnskapsnivå. Man møter opp når man vil og hvis man vil. Vi arbeider med : åndedrett - avspenning - asana -meditasjon. Vi utvikler : styrke - ro - klarhet - balanse - mykhet.

Vi tilbyr 4 forskjellige program : standard - soft - avansert - power.

UGB Yoga Skole har ansvar for innhold og ledelse av Yoga Verksted.

Deltagernes bidrag er kr. 150,- pr. gang (1.5 timer eller 2 timer ) og kr.100,- ( 1 time ) pr. gang. Første gang er fri.

Ingen påmelding. Møt opp når det passer deg, betal per gang.

Mandager kl.19.00 - 21.00 - (Standard 2 timer)
Onsdager formiddag kl.10.30 - 12.00 (Soft 1.5 timer)
Torsdager kl.17.30 - 19.00 (Standard 1.5 timer), og kl.19.15 - 20.15 (Power Yoga - 1 time )
Fredager kl.13.00 - 14.00 ( soft - 1 time )

Fellesmeditasjon

En anledning til å dele din ro og harmoni med andre

Vi møter opp i stillhet og sitter i meditasjon i en halv time. Det kreves ingen teknikk. Kan du meditere fra før, bruker du meditasjonsteknikken du kan. Hvis du ikke har meditert før og kan ikke noen meditasjonsteknikk, blir selve stillheten en form for meditasjon. Når alt er stille, og du er stille både i kroppen og sinnet, vil ro og klarhet komme frem og du opplever fred og harmoni. Vi deler den indre ro og harmoni med hverandre og omverdenen.

UGB Yoga Skole har ansvar for innhold og ledelse. Etter meditasjon er det åpent for spørsmål og dialog.

Deltagernes bidrag er 30,- kroner per gang. Første gang er fri.

Ingen påmelding. Møt opp når det passer deg, betal per gang. Hver fredag kl. 20.00 - 20.30. Vi starter presis, derfor er det en fordel å møte opp noen minutter i forveien.

Bevegelse og Avspenning

Bevegelser for energiflyt og Reiki basert avspenning

Timen blir ledet av Reiki Mester Greta Nyborg. Enkle øvelser for å skape flyt i kroppens energier. Avspenning hvor det blir brukt Reiki.

Vi jobber med å være tilstede i oss selv og vår egen kropp.Når vi er tilstede og forankret i oss selv har vi et helt annet ståsted enn når vi føler oss "dratt i alle retninger". Det er dette som selvutvikling, og Reiki kan handle om.

Du kan velge bare å droppe innom noen ganger. Men hvis du ønsker å få utbytte av metoden og det vi jobber med, så møter du opp flere ganger og helst regelmessig.

Deltagerne bidrag er kr.100,- pr.gang . Hver tirsdag kl.11.00 -12.00

Vegetarkveld

Et felles måltid i respekt for livet

Vi hygger oss til vegetar mat og deler erfaring, nye tanker, og oppskrifter for en friskere hverdag. Man trenger ikke å være vegetarianer for å smake dette sunne og gode måltid. Ta gjerne med venner og familie for å oppleve et annerledes måltid i pakt med naturen.

Deltagernes bidrag er 150,- kroner. Påmelding er nødvendig ( minst fire dager i forveien, minimum 4 deltagere). Er du allergisk for noe, bør du fortelle oss det i god tid.

Spør etter vegetarkveldenes kalender for å se hvilken dag vi møtes.

Studiegrupper

En lærerik ring rundt dine interesser

Vi tar opp temaer som vi, og/eller deltagerne, mener å være interessant å bli kjent med og å fordype seg i. Studie struktur blir valgt ut fra deltagerne og tema. Studiering kan være med eller uten lærer. Hvis lesestoff er nødvendig, blir den valgt ved studiestart.

Vær med å starte en studiegruppe eller delta på en som allerede er i gang. Minimum antall deltagere er fire utenom lærer.

Deltagernes bidrag er 50, kroner per gang. Lesestoff betales separat.

Spør oss om det er en studiegruppe som starter snart, eller fortell oss om et tema du vil ta opp.

Foredrag

Et åpent vindu mot spennende tanker og kunnskaper

Møt spennende temaer og bli kjent med nye og gamle tanker.

Spør oss etter foredragskalender.

Deltageres bidrag varierer fra gang til gang.