marettimo
 

Yogaferie i Marettimo - 8.-18.juni 2018

 
   
Vi skal til en liten øy kalt Marettimo vest for Sicilia kysten. Fiskebyen konsentrerer seg på den ene side av øya og er omringet av en natur som spenner seg fra et krystall klar sjøvann, til skog og fjell. Byen har et fåtall spennende butikker og restauranter. Vi bor i små leiligheter med kjøkken og bad. Vil du ha enkelt rom, må du avtale med oss på forhånd.
   

Omgivelsen tilbyr gode gåturer og en fin ramme til yoga og meditasjon opplevelser. Vi kommer til å være en gruppe mellom 12 og 20 personer med felles interesse i natur og yoga som søker etter en rolig ferie, med få inntrykk og mye rom til glede og ettertanke.

Vi møtes to ganger om dagen til vår yogapraksis og meditasjon. Jeg og Maria snakker italiensk og hjelper til for det meste under hele turen. Vi er også ansvarlig for felles yoga praksis og meditasjon.

Marettimo
   

Når tilstrekkelig nok deltagere har meldt seg inn, organiserer vi et møte på Aquarius Studie Senter, hvor deltagerne blir kjent med hverandre og man blir presentert med de siste detaljer for turen og koordinerer praktisk forberedelse, blant annet kjøp av flybilleter.

Vi flyr fra Oslo til Roma med Norwegian og dagen etter flyr vi med SAS til Trapani(Sicilia). Vi blir hentet med minibus og kjørt til havn hvor vi skal ta båten til Marettimo.

For info og påmelding : ring 32 83 62 75, eller skriv til post@ugb-yogaskole.no