Oppskrifter  

      

Veldig ofte er de beste oppskrifter og opplevelser de enkleste, nemlig de som krever minst . Som det å spise en søt, solmoden og saftig mango av Pakistani Honey varianten med bare hendene. Eller en enkel salat bestående av gode tomater, frisk romano salat og fetaost. Likevel pleier vi å komplisere matlagingen, med av og til så mange trinn og fremgangsmåter at mye går tapt underveis og vi ender opp med noe ugjenkjennelig og "dødt" på tallerkenen selv om det smaker godt .

Et godt utgangspunkt er å bruke friske grønnsaker og frukt i matlagingen og ikke devitaliserte eller raffinerte produkter.

Oppskriftene formes/blir til med eksperimentering, og de bør ikke være statiske. De er bare rammer, det er vi som gir innholdet.

Vi ønsker her å formidle et vidt spekter av oppskrifter, alt fra de enkleste til de mest eksotiske, hvor noen er sunnere enn andre.

 

Brød

Pålegg og sauser

 

tilbake