Aquarius Studie Senter er et åpent og mangfoldig kultursenter hvor vi kan møtes, dele våre erfaringer og få større innsikt i den helheten vi lever i.

Senteret vil stille spørsmål angående vår nærmeste fremtid, søke etter nye løsninger og skape rom for vekst og selvutvikling. Vi mener at verdens fred er en prosess som starter inne i oss selv og at vi har ansvar for vår nåtid og framtid.

 

Inn i en ny tidsalder

Vi har kommet inn i en ny tidsalder : ingen tvil om det !

Spennende tider er i vente og vi burde forberede oss for å møte de nye utfordringer med åpent sinn, fornyelseslyst og våkenhet.

Hver av oss reagerer forskjellig på det : noen søker mot nye veier, andre holder fast på gamle mønstre. Sånn skal det være !

fredfestival

De to evige krefter slår den uendelig kamp for å gi historie en sjanse og individet et valg. Vi er sikker på at fanatisme, uansett retning, vil med tiden dø.

Den nye tidsalder lover en tid hvor Fred, Toleranse og søken for Sannhet kommer til å herske.

En verden hvor mennesker kommer til å samarbeide i felles prosjekter hvor individet, samfunnet og naturen står i fokus.

Samtidig blir det mer og mer en tid hvor mennesker kommer ut fra sin egosentrisme for å forske universet.

Vitenskapen kommer til å møte filosofien i søken etter sannheten, og de spørsmålene som var privilegium til noen få invidde, så som hvor kommer vi fra ? hvem er vi ? hva er målet med livet ? blir etter hvert drivkraften til all sann forskning.